ONLINE COMMUNITY

Lidmaatschapsvereisten: The Gateway Women online community is voor vrouwen die ongewenst kinderloos zijn– om welke reden dan ook. Het is niet geschikt voor jou als je bewust kinderloos bent, hoopt nog zwanger te raken, van plan bent of al bezig bent met fertiliteitsbehandelingen, adoptie overweegt of al in een adoptie proces zit of moeite hebt met secundaire onvruchtbaarheid. Er zijn vele andere fantastische online groepen die beter bij jou zouden kunnen passen, klik voor de lijst met mogelijkheden hier.

Hoe kan ik me aanmelden bij de nieuwe Gateway Women Mighty Networks community?  Ons nieuwe platform op MightyNetworks kun je vinden door hier te klikken Voor alle nieuwe aanmeldingen duurt het 24-72uur om je ID te checken en je lidmaatschap goed te keuren.

Ik ben al lid van de nieuwe community, hoe log ik in? Je kunt of naar MightyNetworks.com gaan en zoeken naar ‘Gateway Women’ of gebruik deze link om hier direct naar toe te gaan.

Hoeveel kost het? Lidmaatschap kost GBP £10 per maand (of GBP £100 per jaar), waarvan de eerste maand gratis is. Alle bankkaarten en valuta worden ondersteund (behalve PayPal). Indien je aan het einde van je gratis maand financieel niet rond kunt komen, voor welke reden dan ook, en behoefte hebt aan een korte of lange termijn betalings-break, vraag dan een “Lidmaatschapsbeurs” aan door te mailen (in het Engels) naar: community@gateway-women.com We bieden ook maandelijkse lidmaatschapsplaatsen aan voor GBP £5 per maand mocht dit financieel beter passen. Neem hiervoor contact op met Helen (in het Engels) via community@gateway-women.com om dit aan te vragen. Als je dit liever in het Nederlands wilt doen, stuur dan een mailtje naar Karin Enfield via karin@gateway-women.com We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om hulp te vragen, dus we zullen je aanvraag discreet en met begrip en vrijgevigheid behandelen.

Er zitten prachtige voordelen aan ons nieuwe online huis. Naast het feit dat wij de enige ID-checked kinderloze support community zijn, hebben we ook:

 • Al onze communities op één plek – inclusief de algemene GW Community, Nomo Tribe, The ‘Living the Life Unexpected’ Reading Group, Alumni Groepen voor deelnemers van het Plan B Programma, een Nederlandstalige community, etc.
 • Alumni Groepen – bijvoorbeeld; de Online Bee 2018 groep of voor de Reignite Weekend groepen die zo met elkaar in contact willen blijven.
 • Online Cursussen – Jody Day faciliteert een jaar lang een leesclub over haar boek Living the Life Unexpected inclusief videos, wekelijkse updates een maandelijkse live chatsessie en online support (alleen voor leden).
 • Speciale Interesses Groepen – zoals Duitse/Franse/Nederlandse/Spaanse groepen, LGBTQIA+ Groep, Travel Buddies, HR Huddle, GW Writers Group, Meetup Hosts, etc.
 • Ongelimiteerde topics om discussies te creeëren en de mogelijkheid om alleen de topics te volgen die jouw aanspreken. Oftwel, je kunt alle topics selecteren en alles wat gepost wordt zien, of alleen degene die op dat moment voor jou van toepassing zijn, waardoor je een op maat gemaakte ervaring creëert die voor jou werkt, waar je op dit moment ook zit in je proces. Je kunt dus aan-en uitklikken wat je wilt zien qua topics. Denk aan Rouw, Relaties, Onvruchtbaarheid, Huisdieren, etc, maar ook nieuwe topics op zoals; Workplace & Career, Kinderloos door Relatie, Creatieve Corner, Kinderloos wegen omstandigheden, Travel, Kinderloze stiefmoeders, LGBTQIA+, Women of Colour, Soul Connection, House & Home, etc.
 • Vind leden in jouw buurt zodat je locale connecties kunt maken of elkaar kunt vinden terwijl je op reis bent. Dit maakt het opzetten van events en elkaar “in person” treffen veel makkelijker dan met de Meetup app! (Indien je wilt, kun je het delen van je locatie uitzetten als je dit liever niet deelt.)
 • Live chat met online leden zodat je real-time connecties kunt maken en support kunt vinden wanneer jij dat nodig hebt. En omdat we leden van overal ter wereld hebben, zal er altijd wel iemand online zijn om mee te chatten, hetzij een-op-een of in een groep!
 • Vind en organiseer live events inclusief degene die georganiseerd worden door Gateway Women zoals de lezingen van Jody Day, de Reignite Weekenden, en de lokale maandelijkse meet ups.
 • Een maandelijkse ‘Fireside Chat’ wat een leden-only live groep chat met Jody Day om leden te steunen met de uitdagingen waar ze op dat moment mee worstelen.
 • Duidelijke richtlijnen voor leden om er voor te zorgen dat de community de veilige en oordeel-vrije plaats blijft die de leden zo vertrouwen. Om onze leden te helpen begrijpen wat onze ethiek is, bestaat er een online document waarin dit beschreven staat en daarnaast een ‘one-click’ systeem waarmee posts en comments die als niet gepast worden ervaren geregistreerd worden.
 • Getrainde en gepaste opvolging is altijd een kenmerk geweest van onze community en wij blijven altijd een scherp meelevend oog houden alles wat gedeeld wordt. Hiervoor zijn er “moderators” aangewezen die getraind zijn door Jody Day.
 • Een goed ontworpen app zodat je alle functies en voordelen van de online community binnen handbereik hebt op je smartphone of tablet.

Voor vragen, opmerkingen en suggesties; stuur een mailtje naar onze Community Manager Helen (in het Engels) via  community@gateway-women.com of contacteer Karin Enfield (in het Nederlands) via karin@gateway-women.com