OVER KARIN

Hallo, ik ben Karin Enfield-de Vries, geboren in Friesland (NL) en sinds 2005 woonachtig in een dorp op de Nederlands-Belgische grens met mijn man en onze katten. Ik ben ongewild kinderloos als een gevolg van baarmoederhalskanker waarvoor ik een radicale hysterectomie heb ondergaan in 2012 toen ik 33 was.

Als kanker patiënt had ik een ruime keuze in steun en zorg die mij hebben geholpen om mijn ziekte een plek te geven. Wat ik niet had was de juiste support in het leren omgaan met ongewilde kinderloosheid en het verdriet wat daar bij komt kijken. 

Na lang zoeken kwam op de Gateway Women website terecht en na flink geaarzeld te hebben, heb ik in 2017 heb ik een jaar lang het Online Bee Mentorship programma gevolgd en in september dat jaar ben ik naar een Reignite weekend workshop in London geweest. Hier heb ik mijn echte vuurtje weer terug gevonden en dit voelde oprecht als de kers op de taart van mijn rouwproces omtrent mijn kinderloosheid. Sindsdien voel ik me lichter, sta ik meer open en accepteer ik mezelf en mijn verhaal.

Ik ervaar nog steeds moeilijke momenten, echter definiëren deze mij niet meer als vrouw. Ik ben eeuwig dankbaar voor wat deze reis met Jody, Gateway Women en de vrouwen in deze groep, mij gebracht heeft in mijn leven. En dit wil ik graag doorgeven…

Met de support van Jody, hebben we Gateway Women Benelux opgezet om vrouwen die, om welke reden dan ook, ongewild kinderloos zijn hulp bieden in de Benelux.

Deze website bevat blogs over mijn reis naar herstel van ongewilde kinderloosheid en mijn pad naar mijn “Plan B”. Tevens vind je hier informatie over, de Nederlandse sub-groep in de privé online Membership community van Gateway Women en links naar de Internationale website waar je data/locaties voor de GW Online Reignite Weekend Workshops (in het Engels) kunt vinden. Deze zullen in 2021 ook in het Nederlands aangeboden worden!

Ik werk bijna 20 jaar in Business Transformation & Change Management, waarbij ik mensen en teams begeleid in grote verander trajecten. Deze ervaring, in combinatie met mijn eigen verhaal, de training die ik bij Jody heb gevolgd (en haar voortdurende support) en mijn post HBO opleiding Omgaan met verlies (Land van Rouw), geven mij het vertrouwen dat ik een veilige en inspirerende ervaring kan bieden voor kinderloze vrouwen zoals jij in de Benelux. 

Ik ben erg begaan met jouw ervaringen en kijk uit om je te helpen met het vinden van jouw Plan B. Neem gerust contact me op met vragen of suggesties via karin@gateway-women.com

Lieve groeten, Karin