OVER GATEWAY WOMEN

Gateway Women, het wereldwijde vriendschaps-en support netwerk voor ongewild kinderloze vrouwen, is opgericht door de Britse Jody Day, auteur van ‘Living the Life Unexpected – How to find hope meaning and a fullfilling future without children (Bluebird/PanMacmillan).

Een “thought leader” op het gebied van ongewilde kinderloosheid bij vrouwen, een medeoprichter en boardmember van AWOC.org (Ageing Without Children), een voormalig onderzoeker in Sociale Innovatie aan Cambridge Judge Business School Fellow, een TEDx speaker en Psychotherapeut.  Jody helpt graag kinderloze vrouwen hun joie de vivre terug te vinden en hen via de Gateway Women workshops, online membership community en bijeenkomsten over de hele wereld samen te brengen.

Jody en Karin zijn ontzettend blij om samen de kracht van het sisterhood van de Gateway Women experience naar vrouwen in de Benelux aan te bieden.

Je kunt Jody contacteren (in het Engels) via jody@gateway-women.com of via Twitter @gatewaywomen

Op de Engelstalige website www.gateway-women.com kun je meer lezen over Jody, haar artikelen, blogs, video’s van haar speeches en kun je een voorproefje van haar boek downloaden.