Het Online Bee Mentorship Programma is terug in 2020!

Het 2020 Online Bee Mentorship programma start op zaterdag 1 februari 2020. Plaatsen zijn beperkt, dus boek snel!

Het is tijd om een ​​leven te creëren dat weer goed voelt, want…

  • Je bent doodsbang dat je gewoon gaat ‘bestaan’ in plaats van de rest van je leven te ‘leven’ …
  • Je voelt je soms een mislukking als vrouw omdat je geen moeder bent geworden en bent bang dat je niet echt in staat bent om een ​​‘Plan B’ te hebben, wat dat ook is!
  • Je werk verveelt je tegenwoordig tot tranen toe, maar het voelt alsof het alles is wat je hebt, dus houd je vol, zelfs terwijl je van binnen langzaam op raakt, elke keer dat je te maken krijgt met weer een nieuwe zwangerschap op kantoor…
  • Je worstelt om meer te geven om je gezondheid, fitness en garderobe en je voelt je ouder dan je bent…
  • Je haat het om de ‘vreemde eend in de bijt’ te zijn rond je vrienden en broers en zussen: hetzij voel je je boos als je niet betrokken bent bij ‘family friendly’ dingen, of je voelt gestrest en niet op je plek als je wel meedoet
  • Je bent woedend dat je ‘alle juiste dingen hebt gedaan’ waarvan je moeder, je school en de maatschappij zeiden dat je ze “zou moeten doen” en kijk nu eens waar je dit heeft gebracht?!
  • Je bent uitgeput en ongeïnspireerd door je leven en hebt het gevoel dat je nagejaagde dromen van moederschap je uitgehold hebben en dat je geen greintje energie of verbeelding meer over hebt …
  • En in je achterhoofd maak je je soms zorgen om een ​​van die eenzame oude vrouwen te worden die alleen sterft en wordt opgegeten door haar katten…

Als dit je bekend in de oren klinkt, dan is 2020 zeker het jaar om mee te doen aan Gateway Women’s unieke, baanbrekende, levens-veranderende Plan B mentorschapsprogramma en een nieuw liedje op te zetten!

Wellicht heb je al eens eerder aspecten van je leven willen veranderen en heb je dat heel moeilijk gevonden en denk je dat “dit ook wel niet zal werken”. Misschien heb je het gevoel dat het leven met ongewenste kinderloosheid al genoeg is om dagelijks mee om te gaan, in een wereld die gek is op moederschap en dat het idee van ‘opbloeien’ of ‘een plan B hebben’ allemaal een beetje te veel lijkt om te overwegen?

Juist daarom is dit programma zo speciaal, omdat het begrijpt vanuit welk startpunt je begint en je maand na maand heel voorzichtig begeleidt naar een nieuwe manier om je leven als een ongewenst kinderloze vrouw in te richten. Gemaakt door Jody Day, auteur van de bestseller “Living the Life Unexpected”, psychotherapeut en oprichter van Gateway Women. Aangepast en verbeterd op basis van de feedback van de deelnemers die zowel persoonlijk als online het programma gevolgde hebben door de jaren heen.

Dit programma is gebaseerd op de ervaringen van Jody Day omtrent haar eigen ongewenste kinderloosheid en die van het werken met duizenden vrouwen zoals jij, in de afgelopen negen jaar. Het Online Bee Programma is een online versie van haar live Plan B mentorschapsprogramma en combineert cognitief en emotioneel werk op een diep intern niveau met praktische ideeën om zo een krachtige leerervaring te creëren. Verandering is niet eenvoudig en het opnieuw richten van je leven na het liefdesverdriet van ongewenste kinderloosheid heeft zijn eigen uitdagingen, omdat je misschien het vertrouwen hebt verloren in je eigen vermogen om je levensloop in kaart te brengen of weten wat je nog meer wilt … Het programma verwacht niet dat je op je Paasbest binnenkomt, vol energie en passie, maar als we de andere groepen mogen geloven, zul je je aan het einde je wel degelijk meer zo voelen!

Het programma wordt in 2020 in het Engels gegeven en biedt plaats aan vrouwen uit heel Europa.

Wil je meer weten? Klik dan hier om naar de Engelse infopagina te gaan!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*