Gratis Webinar “Finding your plan B”

Op zaterdag 23 november 2019 om 19.00u met het Gateway Women Plan B Team!

De gratis Engelstalige webinar heet “Finding YOUR Plan B” en je kunt meedoen, of je nu wilt deelnemen aan een van de Plan B-programma’s of niet – het zit vol met advies van ieder van ons over hoe we elk onze weg naar ONS Plan B (of plannen C, D, X, Y of Z!) hebben gevonden. En hoe ondanks het feit dat dit proces uniek is voor ieder van ons (net zoals ons verdriet), er tools en technieken zijn die we kunnen leren om onszelf en elkaar te ondersteunen terwijl we dat doen. Doe mee en ontmoet en leer van deze geweldige, wijze, ervaren en inspirerende vrouwen die zoveel van hun tijd en hart geven om JOU te helpen je Plan B in 2020 te vinden.

Het Gateway Women Plan B Team

Voor meer informatie over het webinar en hoe je je in kunt schrijven voor de gratis sessie, klik hier!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*