Landelijke Olijf Dag!

Op zaterdag 28 september is de landelijke Olijf Congresdag met als thema ‘Late gevolgen – tijdens en na gynaecologische kanker’ in Zeist. Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn: seksualiteit, darmklachten, kinderloosheid, werk na kanker, lymfoedeem en nog veel meer! Je bent van harte welkom!

Veel vrouwen ervaren tijdens of na de kanker problemen o.a. op het gebied van seksualiteit, kinderloosheid, werk, lymfoedeem of blaas- en darmklachten. Het programma zit boordevol interessante lezingen en informatieve sessies.

Iedereen is van harte welkom: lotgenoten, artsen, verpleegkundigen, maar zeker ook partners, ouders, zussen, vriendinnen. De dag is gratis voor donateurs. Voor zorgprofessionals is accreditatie aangevraagd.

Tijdens deze dag zal ik tijdens de interactieve middagsessies samen met Leoni Louwé, gynaecoloog LUMC, het onderwerp van de onvervulde kinderwens na kanker bespreken.

Voor meer informatie over de dag en hoe je je aan kunt melden, klik hier

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*